Palles Håndværkerservice

Terrasse

Ny terrasse i Aars og omegn

Sommeren er på vej, og du ønsker selvfølgelig at nyde den udenfor. Læs mere om, hvordan og hvem du skal kontakte for at få din ny terrasse Aars færdig til sommeren. 

Hvilken håndværker skal jeg bruge?

Når du skal have lavet en terrasse, er der flere forskellige fagfolk, du kan få hjælp af.

Skal du have lagt fliser, kan en anlægsgartner, brolægger eller entreprenør ofte hjælpe dig, er det derimod en træterrasse du ønsker, så er det en tømrer, der kan hjælpe dig.

Der er ingen lovkrav om at bruge en autoriseret fagperson til at lægge en terrasse, men det kan være med til at sikre dig et holdbart og flot resultat, du har glæde af mange år ud i fremtiden. 

Indhent gerne flere tilbud

Det kan være du har en lokal tømrer eller anlægsgartner, der kan hjælpe dig med at lave en ny terrasse i Aars, men du kan også med fordel indhente tilbud fra fagfolk i de omkringliggende byer.

En anlægsgartner, tømrer eller entreprenør kører ofte gerne længere for at løse opgaven, så tøv ikke med at kontakte fagfolk i både Hobro, Randers, Farsø og omegn. 

Det er vigtigt, at du beskriver opgaven så nøjagtigt som muligt, for at sikre dig, at alle, der afgiver tilbud, går ud fra samme vilkår. 

Vil du gerne spare penge?

Vil du gerne spare penge, så du får din nye terrasse så billigt som muligt? Du kan evt. spørge håndværkeren, om der er nogle af opgaverne, han vurderer, du selv kan udføre, der vil spare tid og penge.

Det kan også være at du selv kan købe fliser, sand eller andet billigere. Men ofte har håndværkeren nogle gode indkøbsaftaler, der sikrer dig de bedste priser.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 51 51 97 23 eller send en e-mail til Palleshvs@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her