Palles Håndværkerservice

Badeværelse

Nyt Badeværelse Aars

Badeværelset er et vigtigt rum i huset. Renovering eller opførelse af et nyt badeværelse kan være en stor investering. Det kræver omhyggelig planlægning og nøje udvælgelse af fagfolk.

Planlægger du at få lavet nyt badeværelse i Aars og omegn, er det vigtigt at vide hvilke fagfolk, du skal kontakte.

Hvem gør hvad?

Nogle opgaver må du selv udføre, når du skal have lavet nyt badeværelse i Aars, mens andre kræver en autoriseret fagperson.

Installation af f.eks. faldstammer, gulvvarme og blandingsbatteri m.m. skal udføres af en autoriseret VVS’er. 
Afløb i gulvet klarer en autoriseret kloakmester, mens elektriske installationer kræver en autoriseret elektriker. Er der lavet lampeudtag, må du gerne selv skifte lamper ud.

Flisearbejde eller klinkearbejde må du selv udføre. Det kan dog anbefales at kontakte en dygtig murer for at sikre et pænt og holdbart resultat.

Koordinering af opgaverne

Det kan være en udfordring at koordinere både håndværkere og opgaver, når du skal have lavet nyt badeværelse i Aars. Derfor kan det være en god idé at kontakte en arkitekt, entreprenør eller en byggeleder, der kan hjælpe dig med hele processen, så du er sikret, at håndværkerne arbejder sammen og i den rigtige rækkefølge.  

Når du skal vælge fagfolk til at udføre opgaverne på dit badeværelse, kan det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige håndværkere eller byggefirmaer. Du kan vælge at bruge en lokal håndværker, eller du kan vælge at indhente tilbud fra fagfolk udenfor området.

Mange håndværkere dækker et større område, så selvom de ikke er bosat i f.eks. Hobro, kan de stadig dække alt mellem Farsø og Randers.  

Badeværelset er en vigtig investering

Renovering eller opførelse af nyt badeværelse kan være en stor investering, men kan også øge værdien af dit hjem og give dig glæde i mange år fremover. 

Ved at vælge de rigtige fagfolk og få professionel hjælp til planlægning og koordinering sikrer du dig et smukt og funktionelt badeværelse.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 51 51 97 23 eller send en e-mail til Palleshvs@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her