Palles Håndværkerservice

Montering af døre/vinduer

Montering af døre og vinduer i Aars

Leder du efter en tømrer til montering af døre og vinduer i Aars? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder den helt rette håndværker til opgaven.

Køb vinduer og døre hos din tømrer

Har du bygget nyt hus, og skal du have monteret døre og vinduer, så er det en tømrer, du skal have fat i. Det gælder også, hvis der kun er behov for en enkelt udskiftning.

I mange tilfælde kan du også købe vinduer og døre gennem tømreren, men du kan selvfølgelig også få hjælp til udskiftning og montering af en dør eller et vindue, du selv har købt et andet sted. 

Ofte har håndværkeren adgang til nogle rabatter og indkøbspriser, fordi de handler stort ind. Derfor kan det være en fordel at undersøge prisen på nye vinduer og døre hos tømreren, inden du selv køber.

Hvad koster montering af døre og vinduer i Aars?

Prisen på montering af døre og vinduer i Aars og omegn kan variere meget, og der er mange ting, der kan have indflydelse på prisen. Både størrelsen på virksomheden, de materialer, du vælger, og hvor meget du selv evt. har forberedt inden en udskiftning eller ny montering af døre og vinduer, har betydning for den endelige pris.

Bør jeg vælge en lokal tømrer?

En lokal tømrer kan måske være billigere, men det er ikke altid sådan, det forholder sig. Det kan også være at dine lokale tømrer har meget travlt, og derfor ikke har tid nu og her.

Tømrer fra andre byer som f.eks. Hobro, Farsø eller Randers tager også gerne imod opgaver i Aars, så tøv ikke med at spørge en tømrer fra de omkringliggende byer efter et tilbud på opgaven. 

Det kan dog være en ide at huske at spørge, om der er kørselstillæg, inden du siger ja tak til tilbuddet.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 51 51 97 23 eller send en e-mail til Palleshvs@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her