Palles Håndværkerservice

Malerarbejde

Find en maler i Aars

Skal du have fat i en dygtig maler i Aars eller omegn? Så kan du her få et par gode råd med på vejen.

Hvilket malerfirma skal jeg vælge?

Når du skal have udført malerarbejde i Aars eller omegn, er der en del forskellige malerfirmaer, du kan vælge imellem. Det kan være alt lige fra et stort malerfirma til en enkelt person, der lige har startet eget malerfirma.

Der er mange ting der har indflydelse på prisen, og der er ikke altid fordel ved at vælge et stort malerfirma frem for et lille malerfirma. En lille maler i Aars kan sagtens have mod på og plads i kalenderen til at tage selv store opgaver ind. 

Indhent flere tilbud

For at få den bedste pris, er det en god ide at indhente flere tilbud på malerarbejde. Du kan sagtens indhente tilbud fra lokale malere i Aars, men en maler der bor i Hobro, dækker også området fra f.eks. Farsø til Randers eller mere.

Mange tror, at de skal betale ekstra for kørsel, hvis de vælger en maler, der ikke bor i byen. Sådan forholder det sig dog sjældent. Vær derfor ikke bange for at spørge efter et tilbud fra en maler, der ikke bor i dit lokalområde.

På den måde får du også noget at sammenligne med, så du ved, at prisen ikke er helt ved siden af, inden du hyrer en maler.  

Kan jeg ikke bare male selv?

Alt efter opgavens størrelse og udfordringer er der ikke noget, der forhindrer dig i at male selv. Det kan dog være en større investering, hvis du skal ud og have stige, malerpensler, afdækningstape m.m. Og nogle steder, som f.eks. på badeværelset, på husets facade, eller på træværk, kræver det en bestemt type maling.

En professionel maler sikrer dig et flot og holdbart resultat, og ofte klarer de maleropgaven på den halve tid af, hvad man selv kan.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 51 51 97 23 eller send en e-mail til Palleshvs@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her